top of page
IMG_0515.jpeg

Om mig

Genom yogan hittade jag mig själv

Ja på yogamattan har jag tid att möta mig själv om och om igen. Där kan jag möta mig själv och lära känna mig själv. Nu skapar jag det utrymmet för andra och inte minst för barn!

Jag är utbildad yogalärare vid Nordiska Yogainstitutet och Barnyogalärare vid Global yoga. Till vardags jobbar jag med marknadsföring och sälj, jag har två barn som bor hos mig varannan vecka och vad vore ett hem utan en pälskling(katt). Jag är på många sätt en helt vanlig människa med en vardag som inte går ihop och mina klasser är på många sätt en paus för kontakt och återhämtning och för att få utrymme och tillåtelse för livet att hända.

 

Jag började bli medveten om min kropp tidigt och har länge fokuserat på hur den ser ut istället för vad den kan göra och försöker sluta fred med kroppskriget och vara tacksam för den otroligt tåliga kropp jag fått som dessutom bär mig genom livet. Detta märks mer och mer i min yoga, kroppen ska få komma till sin rätt oavsett förutsättningar och jag bjuder in till att släppa loss lite mer.

Jag tänker att meningen med livet kanske är så enkelt att det ska levas! men hur gör vi det i en verklighet som kanske inte riktigt är formad för att vi ska komma till vår rätt eller må vårt bästa, det är det jag vill skapa lite utrymme till, att få leva lite fylligare!

bottom of page