IMG_0731.jpg

Barnyoga

Rörelse, vila, tänka och känna

Min barnyoga för att barn behöver tid till att lära känna sig själva och det gör vi genom rörelse, vila, tänka och känna genom yogans härliga värd.

Det är lekfullt men ändå med en tydlig plan så barnen får alla delar på varje klass såklart med fokus på rörelse-vi uttrycker oss mer med kroppen än med ord.

Varför barnyoga? Barnet får en allsidig träning av kroppen och knoppen, lär sig vila och komma ner i varv. Det här är en aktivitet helt utan prestation! Barnen är 7-9 år eller 10-12 år och klassen är anpassad efter barnens ålder/utveckling, fysiskt, själsligt och mentalt.

Jag är utbildad barnyogalärare vid global yoga(certifieras under de närmaste veckorna), friidrottstränare för barn 10-12 år, mamma och yogi.

Gå gärna med i gruppen "barnyoga med annie" på facebook för inspiration.

Mer information om bokning av kurs och kursprogram hittar du på fristudio.

Vi du boka mig? maila mig på hej@annie.nu

 
IMG_9116.jpg

Familjeyoga

Yoga villkorslöst tillsammans

I familjeyogan ligger fokus på barnets yoga men en förälder(eller liknande) är med som stöd och samarbetspartner, detta är en klass där den vuxna låter barnet ta plats och släpper tanken på hur det "ska vara". Vi bygger trygghet och har roligt tillsammans! Den vuxna som är med är ombytt och deltar.

Eftersom barnen är yngre 3-4 år eller 5-6 år så blir det mer lek och enklare positioner men med ett tydligt klassupplägg.

Mer information om kurs och kursprogram hittar du på fristudio.se

Vill du boka mig så maila på hej@annie.nu

 

©2020 av anniegardell. Skapat med Wix.com