top of page
IMG_7865.jpeg

Barnyoga

Rörelse, vila, tänka och känna

Min barnyoga för att barn behöver tid till att lära känna sig själva och det gör vi genom rörelse, vila, tänka och känna genom yogans härliga värd.

Det är lekfullt men ändå med en tydlig plan så barnen får alla delar på varje klass såklart med fokus på rörelse-vi uttrycker oss mer med kroppen än med ord.

Varför barnyoga? Barnet får en allsidig träning av kroppen och knoppen, lär sig vila och komma ner i varv. Det här är en aktivitet helt utan prestation! Barnen är ca 6 till 10 år och klassen är anpassad efter barnens ålder/utveckling, fysiskt, själsligt och mentalt.

Jag är utbildad Yogalärare vid Nordiska Yogainstitutet, Barnyogalärare vid Global Yoga, varit aktiv som ledare inom friidrott och är mamma till två barn.

Höstens kurs är på söndagar kl 11.00-11.45 och terminen är v36-47 med uppehåll v38 samt v42. Kursen är 10 gånger och kostar 1245:- som betalas med swish eller mot faktura innan kursstart.

Anmälan till mig på hej@annie.nu

IMG_0593.jpeg

Familjeyoga

Yoga villkorslöst tillsammans

I familjeyogan ligger fokus på barnets yoga men en förälder(eller liknande) som är med som stöd och samarbetspartner, detta är en klass där den vuxna låter barnet ta plats och släpper tanken på hur det "ska vara". Vi bygger trygghet och har roligt tillsammans! Den vuxna som är med är aktiv deltagare men fokus ligger på barnets rörelseglädje.

Eftersom barnen är  3-6 år så blir det mer lek och

enklare positioner, fortfarande med andning och ett tydligt klassupplägg och fokus på

 rörelse, vila, tänka och känna.

Prova-på/Drop-in hela hösten!

Söndagar kl 10.00 v.39-41 samt 43-47.

80:- per gång som betalas med swish.

Matta finns på plats.

Anmälan med ålder på barnet till på hej@annie.nu

bottom of page