IMG_0731.jpg

Barnyoga

Rörelse, vila, tänka och känna

Min barnyoga för att barn behöver tid till att lära känna sig själva och det gör vi genom rörelse, vila, tänka och känna genom yogans härliga värd.

Det är lekfullt men ändå med en tydlig plan så barnen får alla delar på varje klass såklart med fokus på rörelse-vi uttrycker oss mer med kroppen än med ord.

Varför barnyoga? Barnet får en allsidig träning av kroppen och knoppen, lär sig vila och komma ner i varv. Det här är en aktivitet helt utan prestation! Barnen är 7-10 år eller 11-13 år och klassen är anpassad efter barnens ålder/utveckling, fysiskt, själsligt och mentalt.

Jag är utbildad barnyogalärare vid global yoga(certifieras under de närmaste veckorna), friidrottstränare för barn 10-12 år, mamma och yogi.

Gå gärna med i gruppen "barnyoga med annie" på facebook för inspiration.

Kommande kurs barnyoga 7-10 år v 15-18, fyra tillfällen på torsdagar kl 18-19 i Åhsbergska hagen.

Kostnad för alla fyra tillfällena 390:- som betalas innan kursstart.

Vi du anmäla till kurs? maila mig på hej@annie.nu

 
IMG_9116.jpg

Familjeyoga

Yoga villkorslöst tillsammans

I familjeyogan ligger fokus på barnets yoga men en förälder(eller liknande) är med som stöd och samarbetspartner, detta är en klass där den vuxna låter barnet ta plats och släpper tanken på hur det "ska vara". Vi bygger trygghet och har roligt tillsammans! Den vuxna som är med är ombytt och deltar.

Eftersom barnen är yngre 3-6 år så blir det mer lek och enklare positioner men med ett tydligt klassupplägg.

Kommande kurs familjeyoga 3-6 år v 15-18, fyra tillfällen på torsdagar 17-17.45. Vi kommer att vara i Åhsbergska hagen och det kostar 390:- för alla tillfällena som betalas innan kursstart. Vill du anmäla så maila på hej@annie.nu